Tým Fans Vajgar si zahraje novou soutěž!

26.10.2015 10:46

Změny v Jindřichohradecké "podnikovce"
Někteří o tom již slyšeli, někteří nikoliv. V okresním přeboru, bývalé podnikové ligy, tzv. podnikovky, která se hraje na ZS Jana Marka v Jindřichově Hradci, nedávno došlo ke změnám. Z původních 10 týmů, které tuto soutěž hrají, jich zbylo pouze 8, neboť dva účastníci se rozhodli předčasně ukončit své působení v této soutěži. Jedná se o týmy HC BIOWATT J. Hradec a o HC Kunžak. "Jako důvod odstoupení uvádíme, že pro nás nemá smysl, abychom v přeboru hráli proti týmům, ve kterých působí bývalí extraligoví hokejisté, či hráči z druhé ligy, nebo kraje,"  sdělují v dopisu zástupci obou odstoupivších týmů, Petr Havelka za Kunžak a Stanislav Fiedler za Biowatt. Tyto změny znamenají, že podnikovka bude pokračovat s osmi účastníky. A co to znamená pro náš tým Fans Vajgar?

AHS = amatérská hokejová soutěž
AHS - tak zní zkratka nové soutěže, která vznikla v Jindřichově Hradci. Amatérská hokejová soutěž - můžeme ji brát jako alternativu ke klasické podnikovce. Za zrozením této soutěže stojí právě týmy HC BIOWATT J. Hradec a HC Kunžak. Nová soutěž je teprve v plenkách, nicméně základní informace jsou známé. Herní doba bude čistých 3x15 minut, samozřejmostí jsou rozhodčí a časomíra. Co se týče účastníků, v premiérové soutěži se představí týmy HC BIOWATT J. Hradec, HC Kunžak, HC E.ON a také tým FANS VAJGAR! V soutěži se nejprve utká každý s každým a poté bude rozhodnuto jak bude soutěž pokračovat.

Tým Fans Vajgar
Jak již bylo zmíněno, náš tým Fans Vajgar do amatérského hokejového spolku nastoupí také. Ovšem Dream Team nikoliv, kde je chyba? Tým Fans Vajgar totiž bude složen z obou týmů našeho hokeje, podobně jako kdysi na městké lize v hokejbale, tedy Dream Team + Fans Vajgar. Co se týče konkrétních hráčů, kteří si zahrají AHS - zápas od zápasu se soupiska může upravovat a měnit. O nominace na jednotlivé zápasy se stará prozatím Lukáš Čáka. O konkrétních sestavách Vás zde samozřejmě budu informovat, pokusíme se doplňovat i další informace o týmu a o samotné AHS. Již nyní je pohromadě složena většina týmu na první střetnutí hrané v sobotu s týmem HC BIOWATT J. Hradec.

Fans Vajgar vs Dream Team
A co bude se zápasy Fans vs Dream? Samozřejmě nebudou žádné změny a sezóna pokračuje i nadále ve stejném zápasovém tempu! Hráči, kteří se nevejdou, nebo nebudou nominováni do týmu v AHS nemusí smutnit! Navíc na každý zápas v AHS může být nominován hráč, který tuto soutěž ještě nehrál, tudíš je to výzva pro všechny. Na zápasech Fans vs Dream tak můžeme čekat vyšší nasazení a větší tempo hry.

Rozpis zápasů týmu Fans Vajgar v AHS
Jak již bylo zmíněno
, nejprve se utkají všechny 4 týmy mezi sebou, tudíš jsou jisté 3 zápasy našeho týmu. Rozpis zápasů najdete pod tímto textem a také na webu. Hráči budou nominovaní na každé utkání zvlášť. Na všechny zápasy jste zváni a za každou podporu bude tým Fans Vajgar určitě rád! Seznam zápasů a časy začátků utkání:

    - sobota 31.10.2015 v 19:30 - FANS VAJGAR vs HC BIOWATT
    - sobota 7.11.2015 v 19:15 - HC KUNŽAK vs FANS VAJGAR
    - neděle 15.11.2015 v 12:45 - FANS VAJGAR vs E.ON

Zpět

Vyhledávání

© 2016 | Radim Ženata | web spuštěn 12.2.2012