Nová sezóna je za dveřmi

08.07.2015 18:57

Zdravím všechny hráče a příznivce našeho hokeje!

Nová sezóna za dveřmi
Měsíce, dny, hodiny, minuty a sekundy neúprosně letí dál a nám se blíží nová sezóna! Sezóna s označením 2015/2016. Jaká bude následující sezóna? Co přinese? Jak vše bude probíhat? To se již brzy začneme všichni společně dozvídat jak z ledové plochy, tak z našeho webu. Historie se začne psát opět od začátku měsíce srpna a zatímco si všichni užíváme horkých letních dnů, čas do začátku nové sezóny se rychle krátí a představy o jejím průběhu nabírají reálné podoby.

Rozpis zápasů
Podoba následujícího ročníku našeho hokeje je již pár dní zveřejněna na našem webu. V plánu je odehrát 25 střetnutí. Samozřejmě číslo to nemusí být konečné a až samotný průběh sezóny ukáže, zda se odehraje skutečně 25 zápasů, nebo zda jich bude více, či méně. Nicméně tento plán se pokusíme co nejvíce dodržovat.

Soupisky týmů
Co se týče hráčů obou týmu, je již nyní jisté, že přijdou určité změny v obou týmech a s největší pravděpodobností uvidíme nějaké nové hráče, stejně jako tomu bylo v předchozích sezónách. Opět platí, že se oba týmy budou vzájemně snažit udržovat náš hokej vyrovnaným, takže hráči nespadající do kategorie naší úrovně nebudou moci nastupovat. Co se týče nových hráčů, pokud budou, tak do následující sezóny budou upřednostňováni mladí disciplinovaní hráči s chutí zlepšovat se a pracovat na sobě. Co se týče soupisek obou týmů, jejich předběžná podoba bude zveřejněna před prvním zápasem nové sezóny.

Webové stránky
Co se týče našeho webu a jeho obsahu, budu se ho snažit co nejvíce aktualizovat. Není to lehké, času je málo, nicméně věnovat se tomu budu a zcela určitě už můžu říci, že více, než v sezónách uplynulých. Statistiky budu doplňovat vždy po odehraném měsíci. Další případné novinky a změny včas představím. Co se týče vzhledu webu, tak jako každou sezónu, tak i tu letošní, dostal nový grafický kabátek. Kdo by měl zájem nějakým způsobem pomáhat pracovat na webových stránkách, stačí mi napsat a můžeme to probrat.

Na závěr všem přeji krásné léto a doufám, že se opět sejdeme za pár dní na ledové ploše.

 

Zpět

Vyhledávání

© 2016 | Radim Ženata | web spuštěn 12.2.2012