Do třetice v řadě přidává výhru Dream Team

04.10.2015 11:54

REPORTÁŽ:

8. zápas sezóny 2015/16, první říjnový zápas je za námi. Zápas se od začátku nesl ve vysokém tempu, hodně se bruslilo. Zápas byl nahoru dolů a oba týmy hráli velice aktivně. První gól vstřelil tým Fans Vajgar, ovšem tento gól neplatil, neboť před ním byl golman jednoznačně nastřelen do masky. Tým Fans Vajgar měl papírově velice silný tým, ale jak se ukázalo na ledě, hokej je zkrátka týmová hra. Do brány za tým Fans Vajgar se postavil Honza Zíka. Na druhé straně opět skvěle zachytal Kamil Skůpa. Zápasu se dohromady zúčastnilo 22 hráčů včetně 2 brankářů. Dream Team zvítězil potřetí v řadě, tentokrát 2:3.

 

OHLASY:

Lukáš Čáka, kapitán Dream Teamu:
"Tým se sešel v téměř základní sestavě. Soupeř vypadal v šatně hrozivě, ale na ledě to bylo jinak. Parádně jsme bruslili, byla tam střelba na bránu, obrana plnila svojí práci. Góly padali hlavně z brejků a přesných nahrávek. Bylo vidět, že chceme vyhrát a nakonec to tak dopadlo. Velikou pochvalu si zaslouží za vynikající zákroky gólman. Vítězství bylo poctivě vydřené, ačkoliv kdyby byl uznán soupeři gól, tak by to byla remíza. Třetí vítězství v řadě, stav série 4:3. Hlavně neusnout na vavřínech a pokračovat."

Radim Ženata, kapitán týmu Fans Vajgar:
"Co k zápasu dodat... Naše sestava nebyla optimální, dost hráčů chybělo a hráli jsme v sestavě, na kterou nejsme vůbec zvyklý. A hráli jsme špatně. I když papírově jsme měli velice silný tým, podobně jako minule Dream Team, tak se ukázalo, že týmová hra a bojovnost je důležitější než inviduality. Nějaké šance, nějaký tlak tam byl. Byl to celkem bruslivý a rychlý zápas, ale my ho nezvládli z několika důvodů. Dnes jsme to hráli moc na krásu, zbytečně složitě. Chyběla nám ta jednoduchost, přímočarost a bojovnost. Dream Team hrál oproti nám velice bojovně, odhodlaně a především jednoduše. V některých situacích jsme si nahrávali až moc, a v jiných, když ta nahrávka měla přijít, tak nepřišla. Mohla to být remíza, ale náš první gól  jsme poprávu nemohli neuznat, neboť golman byl před gólem jednoznačně nastřelen do masky. To už je ale známé "co by kdyby..." A na to se nehraje. Musíme si to srovnat hlavně v hlavách, na hokejkách, a za 14 dní doufám už uspějeme. Musíme všichni zlepšit všechno, jinak to nepůjde."

 

SOUPISKA:

Fans Vajgar:
Zíka H. - Kynčl Z., Havlíček J., Zeman st., Zeman ml., Chyška J., Sivok M., Ženata R., Korbel J., Šenkýř O., Hrubý J.

Dream Team:
Skůpa K. - Kaššová M., Bednář S., Voves M., Čáka L., Soukup J., Havel D., Pighart V., Písař V., Vitoň P., Malý M.

 

GÓLY:

0:1 - Písař V. (bez asistence)
1:1 - Šenkýř O. (Sivok M.)
1:2 - Pighart V. (Čáka L.)
1:3 - Voves M. (bez asistence)
2:3 - Zeman st. (bez asistence)
 

STATISTIKY:

Zíka H. - IG: 3
Skůpa K. - IG: 2

Písař V., Šenkýř O., Pighart V., Voves M., Zeman st. - G: 1, A: 0 - B: 1
Sivok M., Čáka L. - G: 0, A: 1 - B: 1
Korbel Ja., Ženata R., Chyška J., Hrubý J., Kynčl Z., Havlíček J., Zeman ml., Kaššová M., Bednář S., Malý M., Vitoň P., Soukup J., Havel D.- G: 0, A: 0, B: 0

Zpět

Vyhledávání

© 2016 | Radim Ženata | web spuštěn 12.2.2012